Nyhedsbrev sensommer 2019

Motion for alle med Joan

Motion for alle med Joan 1. juni startede Joan hos os som beboerrådgiver med bl.a. fokus på sundhed og bevægelse. Se i kalenderen tidspunkter for Motion for alle! Joan kan kontaktes mandag, tirsdag og fredag:20 64 31 36.

Legestue med Bente

Kom og vær med til snak, leg og hygge omkring dit barn og de andre deltagere. Fredage kl. 10-12 i Fælleshuset, se datoer i kalenderen. Bente kan kontaktes mandag, tirsdag og fredag:20 81 67 09.

Madskole

I sommerferien blev der lavet lækker mad i køkkenet i Fælleshuset, da en gruppe børn var med i Madskolen. Tak for en hyggelig uge til alle børnene 

Byttemarked OG Åbent Hus – for hele Ikast

Der er fællesborde, så du har ikke egen stand og alt på bordene er gratis. Du skal ikke nødvendigvis aflevere noget for at tage noget andet. ALT kan byttes. Strikkeklubben udstiller også og der vil være kaffe og godt til ganen. Ta’ venner og familie med – for børn, unge og ja de, der har lyst, er der floorball ved DGI kl. 15.00 – 17.00 på parkeringspladsen ved Fælleshuset. Er du frisk på mere gadeidræt skal du om lørdagen d. 31. august besøge Stadion Allé, hvor der er GADEIDRÆTSEVENT kl. 10-15 med bl.a. skate, BMX og sjipning.

Afdelingsbestyrelsen:

Afdelingsbestyrelsen: (Se datoer og tidspunkt i kalenderen) – banko tirsdage i lige uger – i pausen kaffe/te og franskbrød. – åbent hus sidste fredag i måneden med kaffe og godt til ganen. – genbrugsbutikken har åben hver lørdag. Her kan du finde gode genbrugsfund og få en snak over en kop kaffe med dine naboer. De tager gerne imod ting til salg i butikken dog ikke møbler pga. pladsmangel. Og så er der en damespiseaften på trapperne…hold øje med opslagstavlen.

SÆT X i kalenderen – mere info senere:

SÆT X i kalenderen – mere info senere: Fællessang og Niels Eje Torsdag d. 26. september bliver første gang med fællessang og den danske komponist og musiker Niels Eje kommer. Vi glæder os til at synge med jer! vi bakker op om DANMARK SPISER SAMMEN og laver fællesspisning d. 5/11! Vil I være med til planlægningen og det praktiske på dagen kontakt Joan: 20 64 31 36 Har I ideer til indhold eller vil I være med i bladudvalget, kontakt gerne Elsebeth (51 15 10 18) og Marianne (60 15 29 96).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *