Nyhedsbrev forår 2019

Nyhedsbrev forår 2019 – Afd. 11 – nyt fra Fælles fremtid på tværs

Mød Bente
Den 1. feb. startede Bente Jakobsen hos Fælles fremtid på tværs. Hun er uddannet pædagog og er hos Fælles fremtid på tværs mandag, tirsdag og fredag. Bente skal primært have fokus på familier og kan bl.a. hjælpe med vejledning i at komme i gang med fritidsaktiviteter.
Bente kan træffes på tlf. 20 81 67 09 eller mail: bente@fremtidikast.dk

Ambassadør i kræftrådgivning.
Tillykke – fire bydelsmødre har gennemført et kursus i kræftrådgivning.
De kan hjælpe med at henvise til lægen eller rådgivningscenteret i Herning. De har lært om de syv tegn på kræft, og har lært hvordan de kan være gode til at snakke med én som er kræftsyg.
Her ses tre bydelsmødre Asmaa, Farhiya og Crestina som deltog på kurset.
Vil du snakke med en bydelsmor? Så, ta’ kontakt til Kristina på tlf. 41129905

Haverne vokser i sommeren 2019
Savner du blomster og farver i uderummene?
I sommeren 2019 vil Ikast Andelsboligforening lave to forsøgsbede med farverige blomster og planter. Bedene bliver mellem blok 3-4 og 7-8.
I samme område udbyder havegruppen 10 nye haver gravet ned i græsplænen. Haverne bliver ca. 12kvm stor, og koster 100kr at leje om året. Tilmeldingsblanketter kommer snart. Har du spørgsmål, så ta´ kontakt Anne Grethe på tlf. 28 91 54 64 eller Kristina på tlf. 41 12 99 05

Har du set de nye tavler i opgangene?
I løbet af foråret vil de komme til at se således ud:

Tavlerne bliver opdelt i fire felter: Ikast Andelsboligforening, afdelingsbestyrelsen, Fælles fremtid på tværs og nabo til nabo. Vi håber, at I vil hjælpe os med at holde tavlerne pæne og ikke bruge dem til reklamer eller politiske kampagner.

Børnebogsforfatter Den kendte danske børnebogsforfatter Tove Krebs Lange var på besøg i Stadion Allés madklub til en snak om at være barn i Ikast.
Glæd jer, for det kommer der en ny børnbog ud af!

Mad for mænd
Mænd fra Stadion Allé er velkomne til mad for mænd i Østbyen.
Vil du vide mere? Så kontakt Freddy på tlf. 60 28 05 69

Afdelingsbestyrelsen på kursus
Lørdag den 16. februar havde Fælles fremtid på tværs inviteret afdelingsbestyrelsen på kursus i fælleshuset. Temaet var, hvordan man kan få flere beboere til at være frivillige til aktiviteter i afdelingen.
Det kom der mange gode snakke ud af, som afdelingsbestyrelsen kan tage med videre i deres daglige arbejde.
Hvis du gerne vil hjælpe som frivillig til nogle af afdelingsbestyrelsens aktiviteter eller andet kan du kontakte formanden Jan på tlf. 50 47 75 49.

Hilsner fra Fælles fremtid på tværs holdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *