Nyheder fra Fælles fremtid på tværs

Som beboere i afdeling 11 har du modtaget nyhedsbrev fra Fælles fremtid på tværs i din postkasse. Du kan læse alle nyhedsbreve her. Her følger et uddrag fra det seneste nyhedsbrev:

Vi mødes også på Facebook
Fælles fremtid på tværs er på Facebook. ”Synes godt om” siden, og bliv opdateret på arrangementer og nyheder i området. Husk, at også hjemmesiden vil blive holdt opdateret løbende.

Kommende aktiviteter:

– Åben rygrådgivning torsdag d. 19. november kl. 13-15.
Har du ondt i ryggen i perioder? Så kom til åben rygrådgivning i nr. 38 st. th. Her vil personale fra Sundhedcentret være klar med øvelser og rådgivning. Der vil også være kaffe og tid til snak. Vi har kun 8 pladser, så kontakt Vibeke på Vibeke@fremtidikast.dk eller 41 12 99 05 inden d. 16. november, hvis du vil med.

– It-kursus for voksne i nr. 38, st. th.
Har du lyst til at lære mere It, der kan gøre din hverdag lettere? Så kom til gratis it-kursus, hvor alle kan være med, uanset hvor meget man ved om computere. Hør mere til informations-møde onsdag d. 25. november kl. 10 i nr. 38 st.th.

– Gå hold hver mandag og onsdag kl. 19.00 fra nr. 73.
En gruppe kvinder går tur hver mandag og onsdag kl. 19.00  – og du er meget velkommen til at gå med! Turen varer en times tid, og der er mulighed for kaffe bagefter.

Onsdag d. 25. november 2015 arrangerer gå-holdet desuden fællesspisning. Tag en ret med og service til det antal, I kommer – din familie er også velkommen. Kom med også selvom du ikke har gået med os før. Det er en hyggelig måde at mødes på! De, der har lyst, går en tur bagefter. Meld jer til med antal ved Anne Grethe på 28 91 54 64 senest d. 18. november.

– Tur til uddannelses-messe for unge mandag d. 30. november.
Elever i 8., 9. eller 10. klasse fra afd. 11 kan komme med en gratis bus til uddannelses-messe i Brande. Tag gerne dine forældre med, så de også kan høre om de mange uddannelses muligheder. Se Fælles fremtid på tværs’ Facebook side for information omkring tilmelding og tidspunkt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *