Nyheder fra Fælles fremtid på tværs

Som beboere i afdeling 11 har du modtaget nyhedsbrev fra Fælles fremtid på tværs i din postkasse. Du kan læse alle nyhedsbreve her. Her følger et uddrag fra det seneste nyhedsbrev:

Tøsehygge –  kom som du er!

Songül, Karin, Melahat og Anne Grethe er nogle af dem der har boet på Stadion Allé i mange år, og som virkelig vil området her!

Én af deres seneste idéer er ’tøsehygge’ hvor kvinder fra Stadion Allé kan mødes til uformel hygge og fællesskab. Kvindernes tanke er, at man kan lære nye naboer at kende, og har mulighed for at snakke mere sammen end bare et ’hej’ på vejen.

Hold øje med Facebook og kalenderen for Stadion Allé for at se, hvornår kvinderne mødes næste gang.

Foredrag med Jerry Ritz, d. 6. april kl. 19.00

Jerry Ritz har været i showbizz i mange år og har blandt andet arbejdet med Led Zeppelin og Paul McCartney. Samtidig lider Jerry Ritz af den hastigt voksende folkesygdom, diabetes. Kom og hør om hans spændende liv.

Foredraget er gratis og uden tilmelding. Det forgår i det nye fælleshus på Islandsgade 3.

Gå-holdet går derover i samlet flok. Vil du med? Så mød op ved nr. 73, og vær klar til at gå præcist kl. 18.

Eventmageruddannelse for unge

DGI og Fælles fremtid på tværs tilbyder en spændende lederuddannelse for unge på Stadion Allé.
Det er en uddannelse med både teori og praksis indenfor eventplanlægning, og man får et diplom og god erfaring til cv’et, efter endt forløb. Drenge og piger mellem 15-24 år der har interesse i uddannelsen, kan kontakte Vibeke på: 41129905 eller vibeke@fremtidikast.dk.

Krea – og systue er i gang

Hver tirsdag aften kl. 19-21 mødes en flok kreative mennesker i nr. 38 st.th. Der bliver strikket, malet, foldet og snakket. Og du kan også være med. 

Tag strikketøjet under armen, eller kom og lær noget nyt – fx at sy. Der er nyt udstyr, og søde naboer, der kan hjælpe dig i gang.

Pilates og meditation for begyndere er startet

Der er stadig få ledige pladser. Så vil du gerne have fladere mave, rankere ryg og mere overskud? Så kom og prøv pilates ganske gratis. Det er i nr. 38 st.th. på onsdag d. 6. april kl. 10-12. Alle kan være med, også selvom du ikke har prøvet det før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *